Kulcsszavak melyekre az oldal optimalizálva lett: tereprendezés, tükörkészítés, termőföld szállítás kerti tavak területrendezés.


Gépi földmunka
Honlapkészítés
termőföld szállításkerti tavak
tereprendezés
tükörkészítés

Tereprendezés, területrendezés

Szolgáltatások: területtisztítás, kerti tavak, medencék kiásása, termőföld szállítás, sziklakertek lejtésének kialakítása, járdakövezés építés, tükörkészítés, durva és finom tereprendezés.
Egyenetlen területek tereprendezési munkáit hatékonyan végezzük, a célok és igények szigorú betartásával, a hulladék elszállításától a termőföld kiszállításáig, és egyenletes terítéséig. Gépi tereprendezésnek nevezzük azt, amikor nem kívánatos tereptárgyakat földmunkagépekkel eltávolítunk az adott területről. Mindezt gépparkunk Bobcat gépeival gyorsan és hatékonyan tudjuk végezni. Nagyobb munkák esetén, mint útépítések tereprendezési munkái, további földmunkagépek alkalmazása szükséges. Komatsu és Caterpillar gépeinket akár al- vagy fővállalkozóként is bevetjük.

Kérjen ajánlatot, hívjon minket!

Földmunkák hatékonyan

Cégünk alkalmazkodik a megrendelő igényeihez, így a rugalmas határidő, a vevőközpontúság, a megbízható teljesítés, a folyamatos fejlesztés és a minőségközpontúság, vállalkozásunk cégérei.
Jelenlegi csapatunk képzett gépkezelőkből és szakmunkásokból állnak.
A hatékony földmunkavégzés további feltétele az erős, mindíg újtechnológiás géppark, mely szempont és cél a mi fejlesztéseink során központi szereppel bír. A gépek nem hátráltathatják a folyamatok előrehaladását, így mi mindíg a legnagyobb hatékonyság elérésére törekszünk.

Szakszerű sittszállítás Budapest egész területén: sittszállítás konténerrel

Telefonszám: 30/334-0537
Nova bau 2005 KFT.