Kulcsszavak melyekre az oldal optimalizálva lett: épületbontás épület bontás épületek bontása.Épületbontás
Honlapkészítés
ház bontásépületek bontása
épületbontás
épület bontás

Gépi épületbontás elszállítással

Az épületbontás kiemelt szolgáltatásaink közzé tartozik. Cégünk több tucat kisebb nagyobb volumenű épületbontást hajtott már végre, mind alvállalkozóként mind fővállalkozóként egyaránt. A törmelék elszállításást szükség esetén DAF járműveinkkel hatékonyan és kedvező árak mellett el tudjuk végezni.
Szolgáltatások: gépi épületbontás, törmelék szállítás, gazdaságosan fel nem újítható épületek lebontása, belső szerkezetet nem érintő bontások végzése, szerkezetbontás, konténeres szállítás, családi házak bontása, betonszerkezetek bontása, betontörés, romos épületek bontása, útburkolat felbontása.
A legkülönfélébb épületek szakszerű bontását több mint egy évtizede végezzük. A körülményekhez és az elvárásokhoz kialakított gépparkunk teljes mértékben megfelel bármilyen hazai épület lebontásához.

Hívjon minket, kérjen ajánlatot!

Épület bontás hatékonyan

Az épület lebontása során kiemelt fontossággal bír a költség- hatékonyság. Sokszor az árak nagymértékben eltérhetnek egymástól, éppen ezért mi törekszünk mindíg a pontos felmérésre és tervezésre, hogy a lehető legalacsonyabb áron hozzuk ki a munkálatokat.
Cégünk törekszik a leghatékonyabb módon való munkavégzésre. A szerződésekben vállaltakat maradéktalanul elvégezzük, kézpénzfizetés esetén engedményeket is tudunk adni. Vállalkozásunk Magyarország egész területén kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik, így biztosítjuk a költségkímélő hatékony és gyors megoldásokat.
Hívjon minket, kérjen ajánlatot!

Telefonszám: 30/334-0537
Nova bau 2005 KFT.